Laat je verrassen!

Over GTB Geschenken

Het einde van het jaar is al weer in zicht. Onvoorstelbaar hoe de weken en dagen voorbij denderen. Voordat het jaar wordt afgesloten vieren we eerst kerst. Een moment van rust en bezinning en hét moment om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit. Het kerstpakket is daartoe een uitgelezen keuze. Uit recent onderzoek is gebleken dat het krijgen van een kerstpakket nog steeds erg wordt gewaardeerd. 

Laat u dit jaar verrassen door Geschenken ter Brugge, een “nieuwe” naam op het gebied van Kerst- en Relatie pakketten, maar ook een familie bedrijf met al bijna 50 jaar ervaring in het bedrijfsleven. 

Geschenken ter Brugge is een onderdeel van Verscentrum ter Brugge die wekelijks meer dan 1000 leveringen verzorgd van vers producten aan de vers specialisten in Oost en Midden Nederland. Wij zullen er alles aan doen om ook van de Geschenken ter Brugge klanten tevreden klanten te maken. 

De combinatie Geschenken ter Brugge en Verscentrum ter Brugge biedt de mogelijkheid om een nieuw concept te lanceren in Kerstpakkettenland. Met het “Slagerskeus” concept hebben we de mogelijkheid om bijvoorbeeld een lekkere fles wijn te combineren met een sappige rollade. Daarnaast is er de mogelijkheid om een pakket te bestellen waar de vers specialist  “Slagerskeus-waardecheques” aan toe kan voegen. Dit kunt u overleggen met uw plaatselijke vers-specialist.

Met vriendelijke groet,

Geschenken ter Brugge